در این دسته وبلاگ مجموعه مطالبی در جهت بالا بردن دانش ما از چای و هرآنچه به چای مربوط می شود، درج شده است. امیدوارم از خواندن این مطالب لذت برده و بتوانیم اطلاعات جدیدی در اختیار شما خواننده عزیز قرار دهیم.
چای عصرانه، یکی از معروفترین و اصیلترین سنتهای فرهنگی انگلیسی است که قدمتی بیش از دو قرن دارد. این رسم دلنشین، نهتنها لحظهای برای آرامش و استراحت در میان روز است، بلکه نشاندهنده مهماننوازی و ظرافت در پذیرایی انگلیسیهاست.از آنجا که نوشیدنی اصلی ایرانیان نیز چای سیاه هست و بطور معمول ساده ترین دعوت دوستان و اقوام و همکاران، دعوت به نوشیدن چای است ، آشنایی با این آداب و رسوم برای خواننده های وبلاگ تیمانه خالی از لطف نخواهد بود.
انتخاب بین چای سیاه کلاسیک ایرانی و چای ارل گری انگلیسی، تلفیقی از اصالت ایرانی و شکوه انگلیسی است. در طول تاریخ، تاثیر فرهنگ بریتانیا بر ایران، بهویژه در زمینه چای، باعث شده این دو طعم همواره محبوب باشند.چای سیاه کلاسیک با عطر طبیعی، نماینده مهماننوازی ایرانی است، در حالی که چای ارل گری با طعم برگاموت، یادآور سنتهای عصرانه انگلیسی است.برای آشنایی بیشتر با این دو طعم پرطرفدار، همراه تیمانه باشید.
با وجودیکه چای ایرانی و هندی هر دو از یک گونه گیاه کاملیا سیننسیس تولید میشود ولی عواملی مانند آب و هوا و نوع خاک و روش فرآوری در نوشیدنی تولید شده از این گیاه دردو منطقه متفاوت است. در این وبلاگ به تفاوتهای این دو محصول اشاره میشود. البته فرض بر این است که چای هندی بدون افزودنی هایی مانند رنگ خوراکی و اسانس چای تولید شود.
در این ویدئو با برگ سبز چای که بادستان زحمتکش کشاورز ایرانی چیده می شود همراه می شویم و به کارخانه چای میرویم تا از نزدیک شاهد مراحل مختلف فرآیند تبدیل برگ سبز چای به چای خشک خوش رنگ و طعم ایرانی باشیم. چای تیمانه، چای اصیل و ارگانیک ایرانی بصورت خالص با همین روش فرآوری شده و به دست شما می رسد با تیمانه همراه شوید تا با طع واقعی چای ایرانی آشنا دشوید و با یک بار امتحان ردن چای تیمانه دیگر سراغ چای خارجی با اسانسهای شیمیایی مضر نخواهید رفت
کلیه فعالیت هایی که در محل باغ چای از کاشت، داشت، و برداشت بر روی گیاه زیبای کاملیا سیننسیس (camellia Sinensis ) انجام میگیرد در کیفیت چای خشک تولیدی تاثیر مستقیم دارند. در اینجا یاد می گیریم این عوامل چه هستند و تاثیر آنها بر سلامتی و کیفیت رنگ، طعم و مزه نوشیدنی چای چه میزان است؟
بالاخره نوبت من شد..اینک فرصتی دست داد تا در زندگی ام بتوانم حرفهای ناگفته و نا نوشته دلم را بنویسم. نه برای افرادی خاص. بلکه برای همه. در هر سنی و با هر سلیقه ای. دراین نیم قرن زندگی که اکنون در آستانه بازنشستگی می باشم نتوانستم به معنای واقعی، خودم باشم. پیچ و خمها و مشکلات و هزینه های زندگی و تشکیل خانواده و مسئولیتهای بعدی، اجاره خانه و چند شیفت کاری در شبانه روز باعث شده بود هیچگاه نتوانم به نوشتن که عاشقش هستم بپردازم و به نحوی دچار روز مره گی شده بودم. بعد از اخذ دیپلم در سن 18 سالگی بیشترین مدتی که در گیلان اقامت داشته ام یک هفته تا 10 روز بود و این امر شوق و اشتیاق مرا به زادگاه و خاطرات دوران کودکی بیشتر و بیشتر می کرد.
اینک تا حدی این فرصت محقق شده و چقدر جالب و شیرین که میخواهم ابتدا در مورد چیزی مطلب بنویسم که از وقتی چشم گشودم در کنار آن بزرگ شدم. از زمان کودکی بر پشت مادرم که مرا با چادرشب رنگی زیبا کول کرده بود تا خوابیدن در هلونه ای که در آرامش مطلق فقط صدای پرندگان یا آب روان چشمه توام با صدای چیدن برگ سبز چای با دستان مادرم را می شنیدم و به آسمان آبی و جنگل سبز می نگریستم.
بله می خواهم در مورد گیاه جادویی چای با شما عزیزانم گپ بزنم. خرسند خواهم بود در این مسیر سبز و رویایی با من همراه باشید.
در پایان اگر شما هم حرفهایی برای گفتن دارید اینجا فرصتی برای همراهی با شما خواهد بود.