بایگانی نوشتهها
کلیه فعالیت هایی که در محل باغ چای از کاشت، داشت، و برداشت بر روی گیاه زیبای کاملیا سیننسیس (camellia Sinensis ) انجام میگیرد در کیفیت چای خشک تولیدی تاثیر مستقیم دارند. یاد بگیریم این عوامل چه هستند و تاثیر آن بر سلامتی و کیفیت نوشیدنی حاصله چیست.
برای ما ایرانی ها دم کردن چای یه کار روتین اکثرا ناخودآگاهه. اما همیشه نکاتی در این دم آوری وجود دارد که اگر از آنها اطلاع داشته باشیم با حجم مناسبی از چای خشک نوشیدنی خوش رنگ و خوش طعم و دلچسب تری را بدست خواهیم آورد.برای تهیه یک فنجان چای خوش رنگ و خوش طعم این وبلاگ را دنبال کنید.
در اینجا سفر برگ چای را از ابتدا از زبان یک برگ چای اهل جلگه سرسبز گیلان میخوانیم. با این گیاه زیبا و دوست داشتنی همراه باشید.
مردم ایران از وقتی چای خور شدند که قهوه را کنار گذاشتند. در این وبلاگ نگاهی گذرا داریم به ورود چای به ایران و سرنوشت پدر چای ایران
افسانه شن نونگ و کشف این گیاه افسانه ای در فرهنگ چینی ها Shen Nung Pen Ts'ao Ching
به نظر شما دلیل بی مهری به چای ایرانی چیست؟ چه بلایی بر سر ذائقه چای ایرانیان آمده؟ چرا چای خارجی وارداتی را در بسته بندی رنگارنگ میخریم ولی چای داخلی را در کیسه های فله؟
تیمانه سعی دارد هر آنچه از همراهی چای در فرهنگ ایرانی وجود دارد در مجموعه وبلاگ های خود به تصویر کشیده و زنده نگهدارد. این مطلب در راستای همین رسالت نوشته شده است. امیدوارم برای شما هم مثل ما جذاب باشد.
در این مقاله خلاصه وار به عواملی که در کیفیت برگ چای تولید شده تا مرحله رسیدن به دست مشتری نقش دارد میپردازیم. اگر تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید احتمالا شما هم یک فرد علاقه مند به این نوشیدنی هستید و به سلامتی خود اهمیت داده و اهل مطالعه و افزایش دانش خود هستید.